Материали и прогрес

За да дадем възможност на всички настоящи и потенциални собственици  да се насладят на външното очарование на сградата, работим усилено по монтажа на фасадните облицовки. Очакваме скоро западната фасада да бъде завършена.

Използваните съвременни технологии,  в съчетание с умело подбрани цветове, имат за цел да създадат уникална атмосфера и перфектен баланс между лукс и домашен уют.

Терасите

За терасаите избрахме монтаж на двоен под, като едно от най- добрите  и иновативни решения за външни и открити площи. По този начин отводняването става бързо и няма задържане на вода.

Положените плочи гранитогрес са с размери 60/60см и дебелина от 2см. Отличават се с голяма здравина и висока устойчивост на атмосферните условия.

Шумоизолация

За комфортa на живущите, във всяко едно жилищно помещение, над подовата плоча, Ние поставяме шумоизолация webertec acoustic, състоящ се от тежък нетъкан полиестер, съчетан с подсилена битумна мембрана.

Тя предлага отлична защита от разпространение на ударен щум, причинен от ходещи хора, местене на мебели или падащи предмети. Освен това, използваната мембрана не позволява развитие на плесени, не старее и не променя своите качества във времето. 

Справяйки се с допълнителните шумове в сградата, даваме възможност на всеки сам да избере, как точно да „звучи“ неговият дом.

Шумоизолацията е произведена от Veber и гарантира намаляването на ударния шум до 31dB.

Замазки

За да се гарантира добро качество на повърхността на замазката използваме ADFORS Vertex ® Grid G120 за предотвратяване на пукнатини.

В периода на сушене (28 дни след нанасянето) в замазката се наблюдават интензивни химични реакции. Тези реакции пораждат вътрешни натоварвания, които водят до напукана повърхност.

Всички замазки имат много ниска механична якост при опън. Ако се поставят върху мек изолационен слой (отоплителни подове, звукоизолация), те лесно могат да се напукат. Следователно армировката е задължителна в такива случаи.

Армирането с ADFORS Vertex® Grid G120 елиминира пукнатините при сушене с до 60% в сравнение със стандартната стоманена мрежа и намалява видимостта на всякакви пукнатини с 50%.

ADFORS Vertex® Grid осигурява стабилността на замазката  и  й позволява да абсорбира повече енергия по време на деформация.

Триточкова брава FIAM X1R

Знаем, че сигурността е от изключителна важност за всеки дом, за това заложихме на висококачествена триточкова брава FIAM X1R за входните врати. Тя е електромеханична, със задвижващ се от мотор заключващ механизъм с вградено цифрово управление. Достъпът до помещениението се осъществява посредством една от опциите:

Клавиатура с вграден четец за TAG- транспондер;

Чрез персонален код;

Механично(чрез ключ).

Управлението на вратата от вътре е бързо и лесно- чрез натискане на бутон от клавиатурата за отключване и заключване. Бравата може да бъде настроена в един от петте си режима на работа, някой от които предлагат автоматично залючване в момента на затварянето на вратата.

Избери Апартамент

Други новини

Чист въздух, панорамна гледка и комуникативност

Стани част от Симфония!

Свържи се с нас

Желаете да се свържем с Вас?

Въведете вашия телефон. Ние ще ви се обадим и ще отговорим на всичките ви въпроси!