Избрани профили за дограма

Вече са избрани профилите за дограмата, стъклопакетите и фасадните облицовки за вентилируемата фасада

Reynaers Aluminium MasterLine 8 HI е нова уникална система за прозорци, която съчетава безброй възможности за дизайн с първа в класа си производителност по отношение на топлоизолация, херметичност на въздух и вода и противозломна защита. Това ново поколение иновативни прозоречни решения отразява сегашните архитектурни тенденции към увеличаване на дневната светлина, като в същото време предлага максимални нива на шумо и топло изолация.

Reynaers Aluminium MasterLine 8 High Insulating e с 40 мм термомост от профили с полиамидни изолационни пръти, PEX изолационни пенопласти и EPDM уплътнители.

Reynaers Aluminium MasterLine 8 High Insulating е високоякостна система за прозорци и врати, подходяща за изработката на големи входни врати с фалц или безфалцови , както и на големи отваряеми прозорци с обков за комбинирано отваряне на вертикална и хоризонтална ос. Системата разполага с пълен набор от уникални Reynaers системни крепежни елементи от неръждаема стомана.

Стъклопакет-троен: 6 мм KA / бяло 4мм / 4S Evo 6мм + аргон + TPS /топъл дистанционер/с обща ширина 48 мм 
Окачените стъклени фасади Reynders CW 50 със стъклопакет – 6 мм 4S EVO закалено / 4мм бяло / триплекс 4.4.2 XN + argon + топъл дистанционер.

Фасадната керамика на Agrob buchtal KeraTwin K20 с HT покритие

Титанов диоксид се пече върху керамичната повърхност при висока температура. Като катализатор, той предизвиква реакция, активирана от светлина с кислород и влажност на въздуха. По този начин се произвеждат активен кислород и хидрофилна, водоустойчива повърхност. Активираният кислород изпълнява две решаващи функции:
-На повърхността на керамиката се разлагат микроорганизми като гъбички, водорасли, мъх или микроби и потиска растежа им. Това спестява разходи за поддръжка в жизнения цикъл на сградата.
-Намаляват се замърсителите на въздуха, като например азотни окиси от трафика или промишлеността. HT постоянно подобрява атмосферния въздух на сградата.

Хидрофилната керамична повърхност въздейства върху дъждовните капки, за да образуват тънък филм и да проникнат в мръсотията. Този ефект на самоизмиване предотвратява прилепването на мръсотия. Това минимизира разходите за почистване.

Активна поддръжка при всякакви метеорологични условия – слънце и дъжд, извършват ефективно и щадящо околната среда почистване безплатно! HT поддържа чистите фасади.

Фасадна облицовка Alpolic A2

ALPOLIC A2 е алуминиев композитен материал с високо огнеустойчива сърцевина, използван като външна облицовка на нови сгради. ALPOLIC A2 е класифициран като супер пожарозащитен клас. Материалът се произвежда от Mitsubishi Chemical Corporation. Със своята висока минерална огнеупорна сърцевина, ALPOLIC A2 е класиран до клас А2 който е най-високия клас на пожаробезопасност в съответствие с европейския стандарт. Повърхността е завършена с високоефективно флуорополимерно покритие Lumiflon.Има отлична плоскост,получена от процеса на непрекъснато ламиниране.

Състои от незапалима минерална сърцевина, запълнена с висока плътност между две пласта от алуминиева сплав с дебелина 0.5 мм. Общата дебелина е 4 мм. 

Избери Апартамент

Други новини

Чист въздух, панорамна гледка и комуникативност

Стани част от Симфония!

Свържи се с нас

Желаете да се свържем с Вас?

Въведете вашия телефон. Ние ще ви се обадим и ще отговорим на всичките ви въпроси!