Апартаменти от строител Варна

Жилищен комплекс „Симфония“ във варненския квартал Бриз предлага на своите потенциални новодомци най-луксозните апартаменти във Варна директно от строител.

Комплексът е разположен панорамно над Варненския залив в близост до морето и центъра на града. Той е разположен в две секции на по 8 и 15 етажа, с 3 входа и 180 двустайни, тристайни и четиристайни панорамни апартамента.

Апартаменти директно от строител

Апартаментите, които може да закупите директно от строителя, са проектирани с перфектно разпределение, много простор и светлина, панорамни прозорци и тераси с изглед към морето и града.

Проектната височина на всички стаи е от цели  2,70 м. Жилищата са изградени с качествени материали по модерни технологии и разполагат със съвременна топло и хидроизолация, както и с модерна вентилационна система.

Разгледайте артаментите от строител във Варна

Комплексът предлага на новодомците всички удобства и екстри, сред които високоскоростни асансьори, видео домофонна система, висока степен на сигурност, два подземни и един надземен паркинг, красиво озеленен двор с детска площадка, търговски обекти и кафетерия.

Безспорно покупката на собствено жилище е един от най-важните моменти в живота ни, без значение дали ще направите това с готови свои пари или на кредит.

Апартаментите за продажба директно от строител в жилищен комплекс „Симфония“ във Варна са част от разрастващата се тенденция за ръст на сделките с имоти ново строителство в морската столица. Тяхната покупка ви дава възможност, да се договорите пряко със строителя по-изгодни за вас цени и условия на сделката, да потърсите предимствата на ниско лихвеното кредитиране и на разсроченото плащане, да се възползвате от професионализма на инвеститора при довършителните работи по ваш проект или интериорните промени по ваш вкус в бъдещото си жилище, да получите професионална и компетентна консултация за апартамента и сградата.

Разгледайте жилищен комплекс „Симфония“

Достатъчно е да потърсите строителя (инвеститора) – Майт ЕООД, за да уговорите всички подробности, огледи, цена, документации, тънкости по сделката. В сайта на строителя ( инвеститора) – Майт ЕООД пък, както и в специализираните форуми, винаги може да потърсите информация за дейността му, за реализираните обекти, за мнението на потребителите и клиентите на фирмата.

Апартаменти предагани директно от строител

От нас ще получите пълна и прозрачна информация за строителния обект, както и за строителната история на фирмата инвеститор „МАЙТ“ ЕООД, като в същото време можете да договорите преференциални ценови условия, така че цената на бъдещото ви жилище да не се утежнява с допълнителни разходни пера и да стане по-атрактивна.

Вижте апартаментите на 16-ти етаж, Вход А

Предимствата на апартаментите директно от строител, които ви предлагаме, е че тук всичко е ново, качествено направено и с пълни гаранции.

Жилищата ново строителство дават богати възможности за реконструкция, дизайнерски решения и цветови решения и преустройство напълно съобразени с вашите вкусове и нужди. Без значение дали купувате апартамента за семейството си или за инвестиция. В същото време може да се договорите директно със строителя да ви окаже съдействие в тази насока, при това на повече от изгодни цени.

Купувайки апартаменти директно от строителя, вие можете да спестите средства за, довършителни или работи по жилището.

Снимки от строежа на апартаментите – предлагани от строител (инвеститор)

Апартаментите, закупени от строител, логично струват по-евтино от тези, предлагани чрез посредник или от собственик. Това е така, тъй като строителят продава директно и търси бърза сделка, за да инвестира в нов проект и това е основната разлика между първичния и вторичния пазар на имоти, от която печели най-вече клиента.

Освен това подобна сделка е възможно най-прозрачна, тъй като строителната компания има дългогодишен опит с въвеждането в експлоатация на жилищни сгради.

Всичко това превръща луксозните жилища в комплекс „Симфония“, които се предлагат на пазара директно от строителя (инвеститора), в повече от изгодна инвестиция. Всеки, който мечтае за перфектния дом в близост до града и морето, сред спокойствието и тишината на престижния варненски квартал Бриз, може да се свърже с инвеститора на тел +359 883 902 244

Избери Апартамент

Други новини

Чист въздух, панорамна гледка и комуникативност

Стани част от Симфония!

Свържи се с нас

Желаете да се свържем с Вас?

Въведете вашия телефон. Ние ще ви се обадим и ще отговорим на всичките ви въпроси!